fbpx

széchenyi terv plusz

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02789

A Korean-Autóház Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

  • a kedvezményezett neve:
  • KOREAN-AUTÓHÁZ Korlátolt Felelősségű Társaság

  • a fejlesztés tárgya, célja: A Korean-Autóház Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata
  • elszámolható összköltség: 58 068 900 Ft
  • feltételesen vissza nem térítendő támogatás összege: 40 648 230 Ft
  • a támogatás mértéke: 70,00%
  • a projekt befejezési dátuma: 2022.12.31.

Projekt tartalmának bemutatása:

A beszerzendő technológiai eszközökkel a 7120 ’08 Műszaki vizsgálat, elemzés tevékenység kerül fejlesztésre. Ez alá tartozik a minősítési és biztonsági vizsgálat, az elektromos berendezések teljes körű minőségi vizsgálata, a hibavizsgálat, valamint a gépjárművek időszakos közlekedésbiztonsági vizsgálata.
A szolgáltatásunk ezen területén az elektromos járművek hajtásláncának, kerékagymotorjainak a vizsgálatára, a meghajtó inverter hatásfokának javítási eljárását követő próbapadi ellenőrzése és a magasteljesítményű, sportos autók további teljesítménynövelését követő vizsgálata miatt szükséges a teljesítménymérő próbapad alkalmazása.

Az UNIProbe egy négycsatornás, több funkciós járműdiagnosztikai eszköz járművek hagyományos diagnosztikai vizsgálatának végzéséhez. Segítségével a szenzorok és aktuátorok vizsgálata és beállítása lehetséges.

Az AXONE Nemo 2 a csúcskategóriás PC-k teljesítményét és funkcióit ötvözi egy műhelykörülmények között használható szerszám praktikusságával és masszív kialakításával. A berendezés a Texa gyártó legújabb fejlesztésű high-end megjelenítő eszköze, melyet járműdiagnosztikára tervezünk használni.

A haszongépjárművek esetében a tachográf beszerelés és javítás, illesztés és a jövőben elektromos hajtású modellek vizsgálata miatt fontos az emelőberendezés használata. Az elektor-mechanikus négyoszlopos mobilemelő berendezés kifejezetten haszongépjárművek emelésére szolgál.

A közlekedésbiztonságot befolyásoló vezetéstámogató rendszerek ellenőrzése, kalibrálása és javítása elvégezhető az ADAS Kit-el kifejezetten tehergépjárművek vonatkozásában. Ezen szenzorok helyes beállítása jelentik későbbiekben a részben-vagy teljesen önvezető járművek automatikus irányítását. A berendezéshez tartozó állvány segítségével elvégezhetőek a különféle vezető támogató rendszerek szenzorainak a kalibrálása.

Duális képzés során a legkorszerűbb járműinformatikai ismeretek gyakorlati méréseit tudjuk az eszközökkel bemutatni.
Vállalatunk elkötelezett a fenntarthatóság mellett minden területen, ezért napelemes rendszer telepítését kívánjuk megvalósítani, így áramfelhasználásunk fenntartható forrásból biztosított. Cégünk folyamatos fejlődésen megy keresztül, melyhez elengedhetetlen új ismeretek megszerzése. Ezért igénybe kívánunk venni soft skill képzést, valamint a vállalkozásra releváns képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési terv készítéséhez kapcsolódó tanácsadást.

elérhetőség

CÍM

7150, Bonyhád
Perczel Mór u. 80.
 +36 74 451 619

Nyitvatartás

Hétfő: 08:00 – 17:00
Kedd: 08:00 – 17:00
Szerda: 08:00 – 17:00
Csütörtök: 08:00 – 17:00
Péntek: 08:00 – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Üzenet küldése