fbpx

HÍREK

Mikor szükséges a radar és kamera kalibrálást elvégezni?
Számos esemény következménye, hogy az Advanced Driver Assistance System kalibrálást igényel.
A szabványos szerviz szolgáltatások, például a szélvédő vagy a lökhárító cseréje gyakori okok arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a rendszer megfelelően van kalibrálva.
Az ADAS rendszer akkor is újrakalibrálást igényel, ha ütközött autójával, ha a jármű karosszériáját olyan területeken kell megjavítani, ahol érzékelők vannak elhelyezve, a jármű festése, vagy akár a jármű különböző alkatrészeinek cseréje, amelyek egy olyan terület mozgatását igénylik, amely közel van a szenzorokhoz és a kamerákhoz.
Például, amikor egyes járműveken kicseréli a légkondicionáló kompresszorát, el kell távolítania a lökhárítót, amely tartalmazhat egy érzékelőt, amelyet az Advanced Driver Assistance System rendszerhez használnak.
Amikor ezen eljárások bármelyikét végrehajtják, fontos megbizonyosodni arról, hogy a továbbfejlesztett vezetőtámogató rendszer megfelelően van kalibrálva.
Itt, a Korean Autóháznál képesek vagyunk ADAS kalibrálást végezni minden márkán és modellen, beleértve az ázsiai, európai és hazai járműveket is.
Kérjen árajánlatot, vagy időpontot szolgáltatásunkra.

 

Foglaljon időpontot szervizünkben:

ELÉRHETŐSÉGEINK

7150 Bonyhád, Perczel Mór utca 80.
+36 74 451 619
szerviz@koreanautohaz.hu